Over ons


Leuk dat u verder kijkt op deze website!

 

Zolang ik mij kan herinneren is een hond altijd onderdeel van ons gezin geweest. Toen ik geboren werd hadden mijn ouders een kruising uit het asiel, maar vanaf dat ik 6 jaar oud was zijn er altijd Golden en Flatcoated Retrievers geweest. Als klein meisje liep ik trots met onze honden door het park en was ik altijd bezig met het aanleren van trucjes, leuke foto's maken en later voorzichtig het trimmen van onze honden.

 

In 2012 mocht ik mijn eerste eigen teefje kopen en met haar startte de droom om zelf een nestje te mogen fokken. In mei 2013 is mijn kennelnaam 'Of Barnsley Gold' officieel goedgekeurd bij de Raad van Beheer.


Samen met mijn moeder deel ik de passie voor de Golden Retriever, we trekken veel samen op en zij helpt mij waar mogelijk, maar vooral wanneer er een nestje is. Ze is van onschatbare waarde voor ons.

Ook mijn moeder heeft een roedeltje van 4 geweldige Goldens, Dhiya (Rocksett Cheery Warm Glow 24-12-2009), Joey (01-08-2014),  Collin (Me Following You of Barnsley Gold 23-05-2017), en Evi (Dare To Believe Of Barnsley Gold 16-06-2021)

 

Wij wensen u veel plezier op deze website, en wie weet tot ziens!

 

Of Barnsley Gold op Texel, september 2021.