Show resultaten
2018-2022


2022


Outdoorshow Zwolle

Op 10 september stond de CAC Show in Zwolle op de planning. Helaas brak ik een paar dagen voor de show een teen en was zelf showen geen optie. Ik had drie honden ingeschreven, erg zonde! Gelukkig wilde Meriam Jailynn wel even meenemen en voorbrengen. Super dankbaar voor, zo kon Jailynn zich toch van haar beste kant laten zien. Het was een erg strenge keurmeester er vielen die dag een heleboel ZG'tjes. (was nog steeds een Zeer Goed is natuurlijk!) Jailynn kwam thuis met een 2e plek en een Uitmuntend. Super blij mee!


Jachthondenshow Arnhem

Op 04 september was het weer tijd voor de Jachthondenshow in Arnhem. Dit keer met een rasspecialist als keurmeester. Ik had Indy en Jailynn ingeschreven, beide dames in de open klasse.

Indy kreeg een 3 Uitmuntend met goed rapport en Jailynn, wow! Ze kreeg 1 Uitmuntend, met echt een prachtig keurverslag. Daarna moest ze tegen alle teven die 1u hebben behaald in hun klasse, en werd ze verkozen tot Beste Teef! Wow!


Clubmatch KC Hoogeveen

Op 10 juli was de Clubmatch van KC Hoogeveen. Wederom had ik Indy & Jailynn ingeschreven. Omdat 2 honden in dezelfde klasse lastig is, heeft Meriam deze dag Indy voorgebracht. En hoe! Jailynn kreeg weer een Uitmuntend, 2e plaats en een prachtig keurverslag, maar Indy was de ster van de dag!

Indy won 1u Openklasse, toen beste teef, toen beste van het ras waarna ze door mocht naar de rasgroep eindkeuringen. Daar werd ze ook beste van de rasgroep, en toen voor Best in Show werd ze 3e! Wat een dag, wat een resultaten! Super super trots ben ik op Meriam & Indy.


Kampioensschapsclubmatch GRV

Op 26 juni was de Kampioensschapsclubmatch van de Golden Retriever Vereniging. Voor deze show had ik Indy & Jailynn ingeschreven, beiden in de open klasse teven. Ook dit keer was het een sterke klasse waar Jailynn een Uitmuntend met prachtig verslag kreeg. Indy wist het zelfs tot een 4e plaatsing te schoppen! Super trots op Indy haar eerste echte show, en dan met zo'n resultaat weer naar huis rijden. Top!


Kampioensschapsclubmatch G.R.C.N.

Op 26 mei, Hemelvaartsdag, was na 3 jaar weer de traditionele Kampioensschapsclubmatch georganiseerd. Voor ons weer de eerste show van dit jaar. Ik had Jailynn ingeschreven en zij wist in een sterke open klasse teven, met maar liefs 31 inschrijvingen! Een Uitmuntend met prachtig keurverslag te behalen.


2021


Clubmatch Sneek

Op haar 9e verjaardag mocht Ninthe mee naar de jaarlijkse clubmatch van KC Sneek. Ze stond voor het eerst in de veteranenklasse en wat vond ze het leuk! De keurmeester was weg van haar. Ze kreeg een prachtig rapport en werd 1U, Beste Teef, Beste van het Ras, Beste van rasgroep 8 en uiteindelijk 8e van de hele show.

Wat een super prestatie van mijn dierbare meisje.


2020


Clubmatch Sneek

Op 10 oktober werd de Clubmatch van de KC te Sneek gehouden. Voor het eerst sinds de NJS in januari konden wij weer naar een show. De clubmatch van de KC Sneek, super goed georganiseerd met tijdsvakken, en 1.5m afstand. Ik had Jailynn en Indy ingeschreven. Voor Indy haar 1e keer en gelijk mocht ze in de jeugdklasse verschijnen. Hier haalde ze 1 Uitmuntend met echt een prachtig keurverslag. Jailynn stond in de open klasse, haalde 1 Uitmuntend, Beste Teef, Beste van het ras, en uiteindelijk zelfs Beste van de Rasgroep!


Nieuwjaarsshow G.R.C.N

Op 19 januari was het weer tijd voor de jaarlijkse traditie, de Nieuwjaarsshow van de Golden Retriever Club Nederland. Een gezellige show waar we met zijn allen de start van een nieuw (show)jaar vieren.

Dit jaar had ik Jailynn en Ninthe ingeschreven.
Vriendin Myr vroeg of ik haar puppemeisje Jura ook mee wilde nemen omdat zij zelf verhinderd was. Uiteraard geen enkel probleem, en zo kwam kleine Jura ook nog een nachtje logeren. Als eerste mocht Jura in een sterke klasse haar beste beentje voor zetten, en niet zonder resultaat! De keurmeester was erg weg van haar en gaf haar de 1e plaats!

Daarna mocht Jailynn zich van haar beste kant laten zien, en ook zij kreeg een 1e plaats! Met prachtige complimenten als 'beautiful bitch, her movement is super. Just wow' Nou daar kunnen we mee thuis komen!

En als laatste onze lieve Ninthe, ons meisje die er altijd zoveel plezier in heeft en altijd druk kwispelend en 'glimlachend' in de ring staat. Zij wist zichzelf in een sterke open klasse naar de 4e plek te kwispelen!

In de eindkeuring werd Jura zelfs Beste Baby! Een dag om met veel plezier op terug te kijken!


2019


Clubshow Cloppenburg, Duitsland

Vandaag was mijn debuut van een show in Duitsland, en voor Jailynn haar debuut in de tussenklasse. En wat voor debuut! In een sterke klasse zette ze haar beste pootjes voor en dat werd gezien! Niet alleen door de keurmeester, ook buiten de ring mochten we veel complimentjes ontvangen. Van de keurmeester kreeg ze een 3e plek met een Uitmuntend!

Een mooie afsluiter van een geweldig showjaar!


Dogshow Bleiswijk

Het weekend van 2 en 3 november was het weekend van Dogshow Bleiswijk. Zaterdagmorgen al niet helemaal fit stapten wij n de auto naar Hazerswoudedorp. De show was gezellig en Jailynn kreeg een 3e plek met een Uitmuntend in de jeugdklasse. Helaas niet het gehoopte laatste puntje voor het voltooien van haar jeugdkampioenschap. Na het showen gingen we naar het hotel om daar de nacht door te brengen en zondag weer naar de show te gaan. Helaas werd ik steeds zieker en hebben we moeten besluiten om laat in de avond terug naar huis te gaan. Dit betekende dat de kans op een jeugdkampioenschap nu definitief voorbij was. Heel erg jammer, en met recht een baal weekend want de dag erna, maandag gingen we voor de echo met Macy en bleek zij niet drachtig te zijn.


Dogshow Rotterdam

Het weekend van 24 en 25 augustus stond in het teken van de shows in Rotterdam. Voor beide dagen had ik Jailynn ingeschreven, hopend op dat laatste puntje voor het jeugdkampioenschap. Maar helaas het is ons niet gelukt. Jailynn werd op zaterdag als 2e geplaatst met een uitmuntend en echt prachtig keurverslag met zinnen als; 'lovely young bitch, nicely balanced outline, excellent movement front en behind, really strighten out.'

Op de zondag kreeg Jailynn een 3e plek met wederom een uitmuntend en mooi keurverslag.


Kampioensschapsclubmatch GRV

Vandaag was de kampioensschapsclubmatch van de Golden Retriever Vereniging.Jailynn stond in een grote sterke jeugdklasse (19) en showde zichzelf naar een 2U met een prachtig rapport! Naast Jailynn mocht ik ook mijn grote vriendin Islay weer eens voorbrengen. In het verleden heb ik dit vaker gedaan, maar het was al een tijdje niet meer voorgekomen. Leuk om haar nu in de veteranenklasse uit te kunnen brengen! Zij kreeg ook een Uitmuntend, en kreeg de 3e plaats!


Clubshow Kynospirit

Vandaag was de jaarlijkse clubshow van Kynospirit, de show waar niet alleen hond, maar ook handler gekeurd worden. Jailynn kreeg uiteraard mooie punten, maar ook voor mij waren er mooie punten. Van de maximaal 30 te behalen punten kreeg ik er 29! Een mooie score met z'n 2en!


Pinkstershow, Venray

Op 2e pinksterdag gingen wij van Friesland naar het mooie Limburg voor de Pinkstershow in Venray! Jailynn stond in een sterke jeugdklasse met veel kwaliteit en grote namen. Toch flikte ons meisje het weer, ze kreeg een uitmuntend en een 1e plaats! Dit betekend dat zij haar 2e kampioensschapspunt binnen heeft! Nog 1 te gaan en dan mag zij zich Nederlands Jeugdkampioen noemen! Wat zou dat gaaf zijn! Maar, zo ver is het nog niet. Trots zijn wij in ieder geval!


Hanzeshow Zwolle

Op 7 april was de Hanzeshow in Zwolle, ook vandaag mocht Jailynn weer haar beste beentje voor zetten in de jeugdklasse. Vandaag waren er dubbel zoveel teefjes aanwezig, een sterke klasse dus! Jailynn stond als een huis en liep als een trein wat beloond werd met een 2e plaats met een uitmuntend en een prachtig keurverslag. Super trots op ons meisje!

Linsey, bedankt voor deze mooie foto!


IJsselshow Zwolle

Op 6 april was de jaarlijkse IJsselshow in Zwolle. Jailynn mocht mee en stond voor het eerst in de jeugdklasse. Jailynn heeft enorme sprongen gemaakt in haar (mentale) ontwikkeling, en wij hebben flink getraind en ringtraining gevolgd. En dat werd beloond!

Jailynn werd 1e in haar klasse met een uitmuntend en een prachtig keurverslag. Ze heeft hiermee haar eerste kampioenschap punt behaald!


Peerd van Ome Loeks (Martinidogshow)

Op 1 maart was het tijd voor de jaarlijkse Martinidogshow in Groningen. Dit jaar had ik Macy en Jailynn ingeschreven.

Macy kreeg een ZG met een mooi keurrapport, en Jailynn werd 1 Veel Belovend in de puppyklasse. Ze mocht nog door naar de erering maar dit hebben wij niet gedaan. Jailynn vindt het showen nog wat spannend, en de dag was zo al lang genoeg voor haar.


Nieuwjaarsshow G.R.C.N.

Op 13 januari was de jaarlijkse Nieuwjaarsshow van de GRCN.

Dit jaar mocht Jailynn mee, voor haar de 2e keer maar de eerste keer voor ons samen. Ze deed het super goed, zo onwijs trots en blij met dit meisje! Ze kreeg een super keurverslag en een mooie 3e plaats in een zware klasse! Ons jaar is goed begonnen!


2018


Clubmatch NKC Groningen

Op 25 november was het tijd voor de jaarlijkse clubmatch van de NKC in Groningen. Voor deze show had ik Macy en Ninthe ingeschreven, ook vriendin Meriam was er met haar Chase (First Alcoholic of Barnsley Gold). Chase showde zich in een sterke open klasse naar Reserve Beste Reu! Top gedaan Meriam en Chase! Macy en Ninthe kregen beide 1U in hun klasses en mochten daarna tegen elkaar voor Beste Teef. Macy ging er met de winst vandoor en werd Beste Teef! Super trots op al onze hondjes! Kleine Jailynn was mee voor de socialisatie en heeft zich ook keurig gedragen!


IJsselshow Zwolle

Op 23 juni 2018 was de show in Zwolle. Dit jaar had ik alleen Dhiya ingeschreven. Zij kreeg in een sterke veteranenklasse een prachtige 3e plaats met een Uitmuntend en een prachtig keurverslag!

Er was deze dag ook een demo dockdiving. Hier staan de honden op een soort podium waar ze het water in kunnen springen achter een speeltje aan. Dhiya durfde helaas niet het water in te springen vanwege de diepte. Maar we hebben wel lol gehad daar samen, en daar gaat het uiteindelijk om!


Clubshow Kynospirit

Op zondag 3 juni was het weer tijd voor de jaarlijkse clubmatch van Kynospirit. Dit jaar had ik Ninthe en Macy ingeschreven. Vriendin Meriam had haar beide reuen Chase (First Alcoholic of Barnsley Gold) en Depp (Can't Stop You of Barnsley Gold) ook ingeschreven. En niet zonder succes!

Depp werd maar liefst Beste Reu en Ninthe Beste Teef. Daarna moesten ze tegen elkaar voor BOB (Best of Breed, dus beste van het ras) en die won mama Ninthe! Hierna mocht Ninthe nog naar de eindkeuringen van rasgroep 8, en daar behaalde ze een 3e plaats.

Ik ben super trots op alle Of Barnsley Gold hondjes die zondag hun beste pootje voor hebben gezet!


Kampioenschapsclubmatch G.R.C.N.

Op Hemelvaartsdag houdt de Golden Retriever Club Nederland al jarenlang hun jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch. Een gezellige, gemoedelijke show waar altijd veel mensen op af komen. Dit jaar waren wij ook weer van de partij, ik had Macy ingeschreven in een erg sterke jeugdklasse (32 inschrijvingen!) en Collin was voor de gezelligheid mee. Macy kreeg een Zeer Goed.


Martinidogshow Groningen

Vandaag was het weer tijd voor de Martinidogshow in Groningen. Voor deze dag had ik Ninthe, haar dochter Macy en Dhiya van mijn moeder ingeschreven.

Macy kreeg een 'Goed' in de jeugdklasse. De keurmeester was erg snel met keuren en we kregen niet de tijd om de hond eerst goed in stand te zetten. Macy was wat onder de indruk van het snelle betasten en tandjes kijken van de keurmeester, en ik kreeg geen tijd om haar goed neer te zetten, dus ze mocht eruit met een 'goed'. Ze had een keurig keurrapport verder.. Heel jammer als het keuren op deze manier gaat.

Ninthe stond in de openklasse en kreeg een 1e plek met een Zeer Goed. En dan Dhiya ons veteraantje. Dhiya kreeg een 1e plek met een Uitmuntend en verdiende daarmee haar eerste punt voor een veteranenkampioenschap! Ook Meriam was er met Chase (First Alcoholic of Barnsley Gold) hij kreeg een 4e plek met eveneens een Zeer Goed.


Nieuwjaarsshow G.R.C.N.

Op 21 januari was het weer tijd voor de jaarlijkse Nieuwjaarsshow van de Golden Retriever Club Nederland.

Ik had 3 van de meiden ingeschreven, Macy in een sterke puppyklasse van 15 puppy teefjes en Ninthe en Unique stonden samen in een sterke open klasse van ook 15 teven. Meriam was er ook en had Chase ingeschreven, die een Uitmuntend en een mooi keurverslag kreeg in de open klasse reuen.

Macy hield zich goed staande in de grote groep puppy teefjes, en zette haar beste beentje voor. Ze deed het echt fantastisch, dat kleine draakje! Ze werd shortlisted bij de laatste 6, en kreeg een mooi keurverslag. Ninthe en Unique stonden samen in de open klasse, en omdat 2 teven tegelijk voorbrengen niet heel handig is heeft Meriam mij een handje geholpen. Zij bracht Ninthe voor, en dit deed ze echt heel erg goed. We werden beloond voor al ons harde werken want Ninthe werd beloond met een prachtig keurverslag, een dikke Uitmuntend en een vierde plaats! Unique kreeg ook een schitterend keurverslag. De keurmeester was weg van haar, maar helaas kon ze niet om haar 'black spot' heen en kreeg ze een Zeer Goed. Al met al was het een fijne dag waar we trots op terug kijken!