First Litter of Barnsley Gold

Op 25 maart 2015 is ons eerste nestje geboren. De 11 puppy's uit dit nest kregen stamboomnamen met het thema  'First'.  Alles over dit nest is te vinden op de pagina First Litter. U kunt deze pagina bekijken door op het honden pootje  te klikken.


Phil Collins Litter of Barnsley Gold

Op 23 mei 2017 is ons tweede nestje geboren. De 9 puppy's uit dit nest kregen stamboomnamen met het thema 'Phil Collins Songs'.  Alles over dit nest is te vinden op de pagina Phil Collins Litter. U kunt deze pagina bekijken door op het honden pootje te klikken.


Beach Boy's Litter of Barnsley Gold

Op 16 juli 2020  is ons derde nestje geboren. De 5 puppy's uit dit nest kregen stamboomnamen met het thema 'Beach Boy's Songs'.  Alles over dit nest is te vinden op de pagina Beach Boy's Litter. U kunt deze pagina bekijken door op het honden pootje te klikken.


Chase Your Dream Litter of Barnsley Gold

Op 16 juni 2021  is ons vierde nestje geboren. De 5 puppy's uit dit nest kregen stamboomnamen met het thema 'Chase Your Dream'.  Alles over dit nest is te vinden op de pagina Chase Your Dream Litter. U kunt deze pagina bekijken door op het honden pootje te klikken.