Puppy planning


 Helaas verwachten wij voorlopig nog geen pups.

Wel hebben wij plannen voor 2021, maar helaas voor alle mensen die opzoek zijn naar een Golden Retriever pup, de lijst voor mensen met belangstelling is vol.

 

De vraag naar  een Golden Retriever (pup) is op dit moment extreem. De wacht tijd voor een pup van een verantwoorde fokker lag altijd al rond een halfjaar tot een jaar. Deze is nu door de Corona situatie opgelopen naar ruim een jaar. Heeft u oprechte interesse in een pup, en niet alleen door de Corona situatie, dan is geduld het beste advies. Omdat men overspoelt wordt met aanvragen plaatsen veel fokkers hun nestaankondigingen niet meer online. "Nee" moeten verkopen is voor ons fokkers ook niet leuk. Begrijpelijk dat u toch wilt proberen of er ergens een gaatje is om op een belangstellende lijst te kunnen komen. Een tip die ik mee wil geven is, vertel zo veel mogelijk over u zelf. Zorg dat uw mail op een positieve manier opvalt tussen alle andere aanvragen. Heb verder vooral geduld, een Golden Retriever is er ook nog als deze hele Corona situatie weer voorbij is.

 

Gaat u alstublieft NIET naar Marktplaats of  broodfokkers die wel pups beschikbaar hebben. U helpt hier niemand mee! Niet u zelf, de handelaar en vooral het moederhondje niet!