Nieuwe plannen!

Aanvankelijk hadden we plannen om Macy aan het einde van dit jaar te laten dekken. Een zomernestje zag ik niet direct zitten en beren in allerlei kleuren en formaten stonden op de weg. Of had dat had te maken met de beren tochten voor kinderen.. In ieder geval zijn we er eens goed voor gaan zitten, de dingen zorgvuldig tegen elkaar afgewogen en tot de conclusie gekomen dat een zomer nestje ook best heel fijn kan zijn. We hadden het nog maar net uitgesproken of Macy werd loops. Alsof ze het wist!

Als as vader hebben we dit keer gekozen voor de leuke reu EnZo. EnZo is een pretletter, erg sociaal, lief, baasgericht maar ook ondeugend en vrij. Een goede tegenhanger van onze serieuze Macy. Uiteraard is EnZo ook helemaal gezond van lijf en geest, en is hij 100% door de gezondheidsonderzoeken gekomen. We hopen op leuke, vrije, enthousiaste en vooral lieve puppy's die veelzijdig, energiek en baasgericht zijn.

 

Hieronder nog enkele foto's van deze fijne vent!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0