First Date

Jaa vandaag was het zo ver, Macy mocht naar EnZo! Na een kleine omleiding kwamen we aan in Emmer-Compascuum. Macy herkende het nog van de vorige keer, toen ze een date had met de knappe vent Mick. Helaas kwamen er toen geen puppy's van maar vervelend vond Macy het zeker niet want ze rende vol enthousiasme de tuin in. Joehoe!

 

Na een sanitaire stop voor ons beiden mocht EnZo ook de tuin in, en dat was feest! Er werd gerend, gespeeld, uitgedaagd, kusjes gegeven en na een paar keer een beetje oefenen was het al snel echt raak! Ze hebben het helemaal zelf gedaan, zo super fijn als het op deze manier verloopt. Macy vond EnZo blijkbaar erg leuk, want ze vond een standaard koppeling van zo'n 15-20minuten niet genoeg. Ze hield hem maar liefst 1,5 uur 'vast'. In de voetsporen van haar moeder dus die met haar eerste nest ook een koppeling had van 1 uur en 15 minuten. 

 

Morgen gaan we het nog een keer proberen, en dan begint het duimen draaien!

Reactie schrijven

Commentaren: 0